Start 2020-2021 staat voor de deur

Seizoen: 2020/2021
Door: The Outlaws

Na een abrupt einde van seizoen 2019-2020 door de uitbraak van het Corona virus staat het nieuwe seizoen voor de deur.

Een ‘bijzondere’ tijd met veel onzekerheden, welke overigens nog niet helemaal achter ons liggen. Gelukkig is het weer mogelijk het door ons zo geliefde spelletje weer op te pakken. Een stevig corona protocol zorgt er voor dat we met de nodige aanpassingen kunnen ijshockeyen. Het zal zeker anders zijn dan we gewend zijn, maar samen zullen we er het beste van moeten gaan maken komend seizoen.

In het seizoen 2020-2021 zullen The Outlaws wederom uitkomen in de tweede divisie. Zij zijn ingedeeld in de ‘poule zuid’ en zullen samen met oude bekende als Saints Nijmegen, Hijs Hokij Den Haag 2, IJCU Dolphin Utrecht en Icehawks Eindhoven. Daarnaast verwelkomen wij  Dutch Dukes en terug-van-weg-geweest Dordrecht Lions 2 in de tweede divisie. Samen zullen we gaan uitmaken wie zich plaatst voor de play-offs.

In deze play-off komen de nummer 1 en 2 van ‘het noorden’ uit tegen de nummer 1 en 2 uit zuid. De winnaars van deze halve finale plaatsen zich voor de finale om het landskampioenschap. Deze zal in een alles beslissende wedstrijd worden afgewerkt op 17 april 2021 in Brede.

Uiteraard is alle bovenstaande informatie onder voorbehoud van mogelijke (corona) restricties.